REKLAMI GEÇ

Eğlence ve konuklama yerleri sıkı denetim altında

Eğlence ve konuklama yerleri sıkı denetim altında

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri eğlence mekanlarını sıkı denetim altına aldı. Ekipler son bir hafta içinde 179 umuma açık ve eğlence yerini denetledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2019 Salı, 14:06

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri asayiş çalışmaları kapsamında umuma açık ve istirahat ve eğlence yerlerine göz açtırmıyor. Bur hafta içinde yapılan 179 denetimde kurallara aykırı davrandığı görülen yerlere 2.212 lira para cezası uygulanırken, 7 kişi hakkında da adli ve idari işlem yaptı.

FUHUŞA TEŞVİK
Diğer taraftan bu denetimler sırasında 3 kişiye ise fuhuşa teşvik ve aracılıktan toplamda 4 bin 144 lira para cezası uygulandı, 2 işyerine ise çalışma izni bulunmayan yabancı uyrkuklu şahıs çalıştırmaktan işlem yapıldı. Ülkeye kaçak yollardan giren bu kişiler İl Göç İdaresine teslim edildi.

110 BİN LİRA CEZA
Güvenlik güçlerinin geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik yapılan kontrol ve denetimler sonucunda ise 15 ayrı adreste bulunan 243, günü birlik kiralanan daire ve otel kontrol edildi. Bu kontrollerde 10 iş yerine 110 bin 320 lira ceza uygulandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı