REKLAMI GEÇ

TEM ekipleri PAÜ’de

TEM ekipleri PAÜ’de

Pamukkale Üniversitesi’nin yeni öğrencileri kente gelmeye başladı. Terör örgütlerine karşı çok yönlü mücadele yürüten Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi ekipleri hem otogar, hem de kampusta stand açtı, yeni öğrencileri ve ailelerini bilgilendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ekim 2018 Salı, 16:00

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, terör örgütlerine karşı her alanda yürüttükleri çalışmaları sürdürüyor.

Pamukkale Üniversitesi’ni kazanan ve kente gelen öğrencileri terör örgütlerinin hedef alabileceği ihtimali ile harekete geçen TEM Şubesi ekipleri, hem otogar, hem de kampus içinde stant açtı.

Burada öğrenci ve ailelerine örgütlerin propaganda faaliyetleri hakkında bilgiler veren polis, broşür de dağıttı.

Öğrencilere kayıt esnasında yardım etme bahanesiyle, kalacak yer bulma ve ihtiyaçların karşılanması vaadiyle terör örgütü üyelerinin yaklaşabileceğini belirten TEM görevlileri, bu kişilere karşı duyarlı olunmasını istedi.

TEM görevlileri, “Terör örgütlerine karşı sürdürülen çok yönlü mücadele kapsamında, illegal oluşumlarca üniversiteyi kazanan gençleri hemşericilik, etnik köken, akrabalık, dini değerler, arkadaşlık ilişkisi ve kültürel faaliyetleri kullanarak etkilemelerini önlemeye çalışıyoruz” değerlendirmesi yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı