REKLAMI GEÇ

Emniyet Müdürü Demir, Esnafları ziyaret etti

Emniyet Müdürü Demir,  Esnafları ziyaret etti

Denizli Emniyet Müdür Mevlüt Demir, Bayramyeri ve Babadağlılar İşhanı’ndaki esnafları ziyaret etti ve şehrin güvenlik anlamındaki durumu açısından değerlendirmeler yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2019 Cuma, 13:35

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, esnaflarla biraraya geldi. Bayramyeri be Babadağlılar İşhanı’ndaki esnafları ziyaret eden Demir, vatandaşlarla sohbet edip şehrin güvenliği açısından değerlendirme yaptı ve bilgi verdi.


Müdür Demir ziyaretlerde yaptığı değerlendirmelerde, “Denizli’ye ekonomik anlamda baktığımızda üretim açısından ülke ortalamasının üzerinde bulunan bir şehir, birçok şehrin kesiştiği alanda bulunması nedeniyle cazibe merkezi durumunda. Denizlimizde üretim var istihdam var, bu ikisinin bulunduğu yerde güven ve huzur sıkıntısından bahsedilemez. Elbette dünya üzerinde hiçbir yerde sıfır suç diye bir şey olamaz ancak Denizli diğer vilayetlerimiz ile kıyaslandığında tam bir Huzur Adası’dır. Bizler bunu tesis için buradayız. Denizli Emniyet Müdürü olarak her fırsat bulduğumda Esnaflarımız ile bir araya gelmeye onlarla vakit geçirmeye özen gösteriyorum çünkü üretimin ve sağlıklı tüketimin reel göstergeleri sizlersiniz, bir şehrin dna’ları, yapı taşlarısınız bu nedenle karşılaştığınız olumsuzlukları ve isteklerinizi bize bildiriniz, hatta buradan hepinizi Emniyet Müdürlüğüne davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı