REKLAMI GEÇ

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir kararname için ne dedi?

Emniyet Müdürü Mevlüt Demir kararname için ne dedi?

Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, görev yeri değişikliğini Denizlihaber.com’a değerlendirdi. Müdür Demir, “böyle güzel bir yerde görev yapmayı nasip ettiği için Allah’a şükürler olsun. Getiren irade de götüren irade de aynı. Mahkeme kadıya mülk değil” dedi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2019 Cuma, 09:35

Cumhurbaşkanı imzasıyla yayınlanan Genel Müdürler Kararnamesi ile merkeze alınan Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, görev yeri değişikliğini değerlendirdi.

Denizli’nin ikinci vatanı olduğunu belirten Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Bugüne kadar nüfusu artı 5 yazın diyorduk, şimdi artı 7 yazın diyoruz” dedi.

Kararnameyi, “Getiren irade de götüren irade de aynı” sözleriyle değerlendiren Emniyet Müdürü Demir, “Mahkeme kadıya mülk değil” diye konuştu.
Denizli’nin çalışkan, girişimci ve güler yüzlü insanların memleketi olduğunu belirten Müdür Demir, bu özel kentte iki kez görev yapma imkanı bulduğun kaydetti. Görev süreci boyunca halkla, bürokrasiyle, siyasetçilerle ve sivil toplum kuruluşlarıyla iyi ilişkiler kurduklarını dile getiren Mevlüt Demir, personelin de çalışkan ve gayretli olduğun vurguladı.

2014 yılının ocak ayından bu yana Denizli’de FETÖ başta olmak üzere terörle mücadelede büyük başarılara imza attıklarını belirten Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, “Hayal edilmeyeni gerçekleştirdik. Geriye baktığımızda muhteşem bir mazi bıraktık. Her zaman söylediğimiz gibi mahkeme kadıya mülk değil. Bizim için önemli olan başımız dik, alnımız açık ayrılıyor olmamız” dedi.

MEVLÜT DEMİR KİMDİR?
Mevlüt Demir, Alanya’da doğdu. Polis Akademisi mezunu olan Demir, İnterpol dahil çok sayıda yurtdışı ve uluslararası görev aldı. İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Arapça bilen Demir, aynı zamanda doktorasını tamamladı. Polis Başmüfettişiyken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Denizli İl Emniyet Müdürü oldu. Denizli’de yaptığı başarılı çalışmaların ardından Konya Emniyet Müdürü olarak tayin edildi. 2015 yılında ikinci kez Denizli Emniyet Müdürü olarak görevlendirilen Demir, son kararname ile merkeze alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı