REKLAMI GEÇ

Emniyet’te Çınar dönemi başladı

Emniyet’te Çınar dönemi başladı

Son emniyet müdürleri kararnamesinde, başka illere tayinleri çıkan emniyet müdürleri hafta sonunda yeni görevlerinde mesailerine başladı. Zonguldak’tan Denizli’ye atanan Atilla Çınar, Denizli’deki görevine başladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2009 Cumartesi, 18:22

Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Zonguldak’ın eski Emniyet Müdürü Atilla Çınar, bugün, Denizli’deki görevine başladı. Emniyet Müdürü Atilla Çınar için Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde bir tören düzenlendi.
Denizli il emniyet müdür yardımcılarının karşıladığı Çınar, tören mangasını selamlayarak makamına geçti. Makamında basın mensuplarını kabul eden Çınar, her yeni görevde yeni bir heyecan olduğunu belirterek, ”Burası benim dördüncü vilayetim. Tabii her yeni görevde yeni bir heyecan var. Görevimize bu heyecan içerisinde başlıyoruz” diye konuştu.
Yeni Emniyet Müdürü Çınar, ”Denizli, takip ettiğim kadarıyla huzur ve güven ortamının var olduğu bir il. Biz bu huzur ve güven ortamını hem muhafaza edeceğiz, hem de elimizden geldiği kadar vatandaş odaklı, vatandaşımızın yanında, huzuru her saat her dakika hissettirmek suretiyle, huzur ve güven ortamını arkadaşlarımızla birlikte sağlayacağız” dedi.
Çınar, emniyet amirleriyle yapacakları toplantıdan sonra, kendisine bir yol haritası çizerek çalışmalarını ona göre belirleyeceğini sözlerini ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı