REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten sahte para ve kaçakçılık operasyonu

Emniyet’ten sahte para ve kaçakçılık operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri gerçekleştirdiği operasyonla piyasaya sahte para ve kaçak eşya sürdüğü öne sürülen 4 kişiyi yakaladı. Zanlılardan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 3 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 250 adet sahte 20 TL’lik banknot ile 1500 kaçak gözlük ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2016 Salı, 12:19

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, piyasaya sahte para ve kaçak mal sürüleceği ihbarının alınmasının ardından harekete geçti.

SAHTE PARALARI PİYASAYA SÜREMEDİ
Ön soruşturmanın tamamlanması ve adli makamlardan iznin alınmasının ardından operasyon düzenleyen polis, 3 ayrı operasyona imza attı. Piyasaya sahte para sürmeye hazırlandığı ileri sürülen bir zanlı üzerinde 250 adet sahte 20 TL’lik banknotla birlikte yakalandı. Zanlı soruşturmanın tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAÇAKÇILARdenizli-emniyet-mudurlugu-sahte-para-1A GÖZ AÇTIRMADILAR
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri gerçekleştirdiği iki ayrı operasyonda ise 1500 kaçak gözlük ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan iki zanlı hakkında 5607 Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı