REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten sahte para ve kaçakçılık operasyonu

Emniyet’ten sahte para ve kaçakçılık operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bir dizi operasyona imza attı. 4 kalpazan 10 sahte 100 dolarlık banknotla yakalandı, kaçak içki ve sigara operasyonunda ise 3 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2016 Cuma, 18:35

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ilk yakalamayı durumundan şüphelenilen bir aracın durdurulmasıyla yaptı. Alkollü oldukları şüphesiyle durdurulan araçta bulunan 4 kişinin üzerlerinde ve araç içinde yapılan aramalarda esrar ve uyuşturucu hap ele geçirildi, 2 adet sahte 100 dolarlık banknot bulundu. Zanlıların 7 işyerine 8 adet sahte 100 dolarlık banknot verdiği tespit edilen zanlılar mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan biri tutuklandı, üçü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KAÇAK İÇKİ VE SİGARA OPERASYONU
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bir başka operasyonda ise çok miktarda kaçak içki ve sigara ele geçirdi. İşyerlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 110 paket kaçak sigara 15 paket pipo tütünü, 2 bin 300 adet puro, 230 adet cinsel içerikli ürün, 2 bin 200 adet sigara sarma kağıdı ve 50 şişe kaçak içkiye el kondu. Operasyonlarda gözaltına alınan 3 zanlı hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem başlatıldı.

denizli-emniyet-operasyon

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı