REKLAMI GEÇ

Ergenekon savcısı tutuklandı

Ergenekon savcısı tutuklandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı Denizlili savcı Mehmet Ali Pekgüzel de tutuklandı. Kaleli olan Pekgüzel, Ergenekon davasının iki kilit savcısından biriydi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2016 Pazar, 10:40

15 Temmuz’da FETÖ’nün gerçekleştirdiği darbesi girişimi kapsamında tutuklanan Ergenekon Savcısı Mehmet Ali Pekgüzel de tutuklandı. FETÖ yapılanmasının önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Pekgüzel’i Türkiye çok yakından tanıyor.

Ergenekon davasında kilit rol üstlenen iki isimden biri olan savcı Mehmet Ali Pekgüzel Kaleli. Büyük ses getiren ve bir çok masum kişinin yıllarca cezaevinde yatmasına yol açan süreci yönetenlerden biri olarak gösterilen Pekgüzel, duruşmalarda da sanıklarla dalga geçiyordu.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve kelepçeli fotoğraflarıyla gündeme gelen Pekgüzel’i Denizli de yakından tanıyor. Kaleli olan savcı Pekgüzel, avukatlık stajını da Denizli’de yaptığı, hakimlik ve savcılık sınavını kazanınca yarım bıraktığı ortaya çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı