REKLAMI GEÇ

Erkan’a veda yemeği

Erkan’a veda yemeği

Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, veda yemeği ile yeni görevine uğurlandı.

/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2009 Salı, 21:02

Son çıkan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, Vali Yavuz Erkmen’in verdiği yemek ile yeni görevine uğurlandı.Değirmen Alabalık Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilâl Erkmen, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan ve eşi Zehra Erkan, Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı, Adalet bakanlığı Müfettişi Mitat Özcan, Van Emniyet Müdürlüğü’nden Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Salih Kesmez, Vali Yardımcıları ve Daire Müdürleri katıldı.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan’ın hizmetleri, insanlığı ve sevgisiyle İlimizde iz bıraktığını ve unutulmayacakların arasına katıldığını söyledi. Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu da, Erkan’ın Denizli’de çalıştığı en uzun süreli Emniyet Müdürü olduğunu, polisin görevinin zor olduğunu ancak Erkan’ın sorunlara serinkanlı baktığını ve hukuk kuralları çerçevesinde görevini yaptığını ifade etti.
Vali Yavuz Erkmen ise Haziran ve Temmuz aylarının tayin dönemi olduğu için hüzünlü aylar olduğunu, makam koltuklarının emanet olduğunu, görev değişiminin sürekli olacağını, önemli olanın görev süresi içinde vicdanen huzurlu olunması gerektiğini ve hizmet üretilmesinin önemli olduğunu söyledi. 4 yıldır İlimizde görev yapan Muzaffer Erkan’a yeni görev yerinde başarılar dileyen Vali Erkmen, Denizli’deki başarılı çalışmaları için teşekkür etti.
Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan da, 1 Mart 2005 yılında Denizli’de göreve başladığını, görev yaptığı süre içerisinde güzel işler yaptıklarını ve hesabını veremeyecekleri hiçbir iş bulunmadığını söyledi. Denizli’de edindiği tecrübeleri yeni görev yeri olan Samsun’a taşıyacağını vurgulayan Erkan, görevi sırasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen, Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan’a plaket verdi. Vali Erkmen ayrıca, Muzaffer Erkan’ın eşi Zehra Erkan’a Denizli hatırası olarak çeşitli hediyeler verdi. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek’te Erkan ve Adana Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Salih Kesmez’e Denizlispor forması hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı