REKLAMI GEÇ

Eşinin cenazesine gelen 2 ağabeyi ile yeğenini trafik kazasında kaybetti

Eşinin cenazesine gelen 2 ağabeyi ile yeğenini trafik kazasında kaybetti

Tavas’ta 2 kişinin öldüğü trafik kazasında ağır yaralanan bir kişi hastanede hayatını kaybetti. Kazada ölenlerin Elazığ’dan, Marmaris’teki polis memuru kardeşlerinin ölen eşinin cenazesi için yola çıktıkları öğrenildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2022 Çarşamba, 13:54

Tavas’ın Hırka Mahallesi yakınlarında dün meydana gelen trafik kazasında, kardeşi Necati Arıca (50) ile yeğeni Berkay Arıca (28) ölen, kendisi de ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde tedaviye alınan Aydın Arıca (52) sabaha karşı müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Elazığ’da kuaförlük yapan Necati Arıca’nın, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde son sınıf öğrencisi olan oğlu Berkay Arıca ve çiftçilik yapan ağabeyi Aydın Arıca ile memleketleri Elazığ’dan, Marmaris’te polis memuru olarak görev yapan kardeşleri Metin Arıca’nın vefat eden eşi İpek Arıca’nın cenazesine gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.


(Metin Arıca) 

Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ndeki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınıp toprağa verilmek üzere Elazığ’a gönderildi.

-Olay

Dün, Berkay Arıca idaresindeki 23 ADE 034 plakalı otomobil, Hırka Mahallesi yakınlarında, elektrik direğine çarptıktan sonra şarampole devrilmiş, sürücü Berkay Arıca ile babası Necati Arıca (50) kaldırıldığı Tavas Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Aydın Arıca ise ağır yaralı olarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı