REKLAMI GEÇ

Esra Öğretmen kaza kurbanı

Esra Öğretmen kaza kurbanı

Denizlili Esra öğretmen okul yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi. 37 yaşındaki Esra Özşenel Çakır’ın kullandığı otomobil Burdur Yeşilova’da şarampole yuvarlandı. Araç iki saat sonra köylüler tarafından bulundu. 112 ekipleri olay yerine ulaştığında Esra Öğretmen ve aynı okulda görevli Neriman Tekin yaşamıyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2015 Salı, 11:05

Burdur Yeşilova’dan acı haber geldi. Yeşilova’ya bağlı Dereköy Ortaokulu Müdürü Denizlili Esra Özşenel Çakır, okul yolunda can verdi.

Aynı okulda sözleşmeli olarak çalışan Neriman Tekin’i de alarak 34 VP 1190 plakalı otomobiliyle Dereköy’e doğru yola çıkan Çınar’ın kullandığı otomobil, Dedeler mevkiindeki keskin virajı alamayınca 50 metrelik şarampole uçtu.

İki genç öğretmenin içinde bulunduğu otomobili, tahminen saat 08.30 ile 09.00 saatleri arasında meydana geldiği sanılan kazadan tam iki saat sonra civardan geçen köylüleri gördü. Hemen 112 ekiplerini ve jandarmayı aradılar.

112 ekipleri olay yerine geldiklerinde 37 yaşındaki Esra Özşenel Çakır ve aynı araçta bulunan 26 yaşındaki Neriman Tekin artık yaşamıyordu.

Evli ve bir çocuk annesi olan Esra Özşenel Çakır ve mesai arkadaşının cansız bedenleri Yeşilova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aslen Babadağlı olan Esra öğretmenin cenazesi bugün Ulu Cami’de ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı