REKLAMI GEÇ

Eşyalarını itfaiye yardımıyla aldı

Eşyalarını itfaiye yardımıyla aldı

Bayramyeri’nde, tüpten sızıp sıkışan gazdan kaynaklanan patlamada yaralananlar arasında bulunan 38 yaşındaki Hüseyin Akkoyun, taburcu edildi. Koltuk değnekleriyle geldiği evinde binanın mühürlendiğini gören Akkoyun, özel eşyalarına itfaiyenin yardımıyla kavuştu. Yangın merdiveniyle ikinci kattaki evine çıkartılan Akkoyun’a itfaiye erleri yardım etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2014 Salı, 17:30

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Geçen cuma sabahı Bayramyeri Meydanı 357 sokaktaki Elit Unlu Mamuller’in bodrum katında LGP tüpünden sızan gazın sıkışması sonucu meydana geldiği belirtilen patlamada 1 kişi öldü, 3’ü ağır toplam 36 kişi yaralandı. Patlamada yaralanan ve 8 aylık hamile olan Didem Fazlı da bebeğini kaybetti. Yaralıların çoğu tedavi sonrası taburcu edildi. Binanın ikinci katında yalnız yaşayan ve yaralananlar arasında bulunan hasta bakıcı Hüseyin Akkoyun da tedavisi sonrası taburcu edildi.

Koltuk değnekleriyle hastaneden ayrılan Akkoyun, eşyalarını almak için binaya geldi. Bina girişlerinin belediye tarafından kapatıldığını gören Akkoyun, oturduğu ikinci kattaki daireye giremedi. İtfaiyeden yardım isteyen Akkoyun, geri çevrilmedi. Polis ekipleri sokağı iki taraflı olarak araç trafiğine kapatırken, itfaiye erleri ile hidrolik sistemle çalışan yangın sepetine binen Akkoyun, binaya çıkartıldı. Akkoyun’a bavulı ve eşyaları, kırık camlardan binaya giren itfaiye erleri tarafından sepete getirildi.

ic

Eşyalarına kavuşan Akkoyun, daha sonra yere indirildi. Patlamanın meydana geldiği sırada uyuduğunu belirten Akkoyun, şöyle dedi: “Patlamayla birlikte uyandım. Sanki deprem oluyor sandım. Olduğum yerde büyük sarsıntı geçirdim. Hastaneye kaldırıldığımda ancak kendime gelebildim. Yüzüme isabet eden camlar ve belimden yaralanmışım. Özel eşyalarım kaldığım daireden almak istedim ama bina kapatıldığı için giremedim. Çareyi itfaiyeden yardım istemekte buldum. Şimdi geçici olarak bir otele yerleşeceğim.”

Yorumlar

gzksr   -  Bağlantı 15 Temmuz 2014, 17:48

kapı kilitli diye camdan giriliyor.neden adamı kapıdan içeri almıyolar çünkü mühür açılmasın içeri biri girmesin diye ama camdan girince içeri girilmemiş sayılıyo sanki.yol kapanıyo itfaiye geliyo.normal şekilde kapıdan girse sonra tekrar mühürlense daha iyi olmazmıydı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı