REKLAMI GEÇ

Ev değil içki deposu

Ev değil içki deposu

Polisin 3 katlı bir eve düzenlediği baskında tonlarca kaçak içki ve binlerce şişe ele geçirildi. Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı, bir kişi tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2018 Cuma, 14:45

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, piyasaya sahte içki süren bir şebekenin tespit edilmesinin ardından kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Halk sağlığını tehdit eden ve devlete ciddi maddi kayıplar yaşatan şebekeye yönelik tespitlerini tamamlayan polis operasyon için düğmeye bastı.

Sahte alkol üretim tesisi haline getirilen ve güvenlik kameraları ile korunan bahçeli 3 katlı eve baskın düzenleyen polis, ev içinde yapılan aramalarda yaklaşık 1.5 ton açık olarak henüz şişelenmemiş sıvı alkol, 22.000 adet şişe kapağı ve jelatin, 16.000 adet aynı seri numarasına sahip sahte TAPDK bandrolü, 1.600 adet daha önce kullanılmış olan ve alkollü mekanlardan para karşılığında satın alındığı değerlendirilen dolum için bekleyen boş şişe, değişik markalarda üretimi yapılan ve dolumu tamamlanan satış için hazır hale getirilmiş 1.400 şişe alkol ve 1000 litreye yakın içerisinde farklı markalarda votka, rakı, viskiye, ayrıca kaçak/sahte alkol üretiminde kullanılan 20 adet üretime ait aparat ile çok sayıda dijital malzeme ele geçirdi.

Sahte içki üretimi ve satışı yaptığı öne sürülen 11 zanlı gözaltına alındı. Zanlılar işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi, 1 kişi Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla tutuklandı.

Yorumlar

sibel bakırcı   -  Bağlantı 27 Kasım 2018, 16:43

teprikler denizli polisi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı