REKLAMI GEÇ

FETÖ operasyonları sürüyor: 14 gözaltı

FETÖ operasyonları sürüyor: 14 gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü, FETÖ’ye yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Gerçekleştirilen baskınlarda gözaltına alınan 14 zanlıdan 5’u tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 17:13

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar sürüyor.

Ankesörlü hatlardan ardışık olarak arandıkları belirlenen 9 zanlının yakalanması için operasyon düzenleyen ekipler, belirlenen adreslere eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi.

Bu operasyonlarda 9 zanlıyı gözaltına alan ekipler, FETÖ/PPT terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla yakalama kararı bulunan 5 zanlı da gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 5’i tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 7 Temmuz 2020, 06:51

bizler herşeyi biliyoruz ama susuyoruz ama bir daha böyle yapmaya kalksınlar kim olursa olsun gözünün yaşına bakmam …

Bilal   -  Bağlantı 7 Temmuz 2020, 06:47

bunlar hapse girer çıkar veya itirafçı olurlar ancak zerre dahi pişmanlık duymazlar sahtekarlık yapmaya kalkarlar bir de toplumu çok iyi kullanırlar mağduriyet oldum havası estirirler adam fakir zorla memur olmuştur ama ölümüne fetö ye bağlı …

Bilal   -  Bağlantı 7 Temmuz 2020, 06:44

halk olarak kimlerin birebir fetöcü olduklarını biliyoruz aslında ama bu fetöcülerin tek avantajları var bizim elimizde bilgi ve belge bulunmaması hakim ve savcı doğal olarak soruyor ama bunlar da gönül bağlılığı çok yüksek….

Bilal   -  Bağlantı 7 Temmuz 2020, 06:42

valla ben fetö unsurları bire bir günlük hayatta takip ediyorum adamların güvencesi var ki moral ve motivasyon olarak yüksekler tabi hapishaneler onlar için birer Cennet imiş adamlar hapis yatmaktan zerre dahi gocunmuyorlar hatta gururlanıyor.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 6 Temmuz 2020, 21:05

İsimleri yayınlamadığınız sürece masal haber bunlar. Tek tek isimleri yayınlamanız gerekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı