REKLAMI GEÇ

FRENİ BOŞALAN KAMYON EVE GİRDİ

FRENİ BOŞALAN KAMYON EVE GİRDİ

Muratdede Mahallesi’nde şoförü tarafından rampa yukarı park edilen içecek yüklü kamyonun freni boşalınca, kasasının bir bölümü eve girdi. Şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı kazada, evdeki anne ve oğlu şoke oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ekim 2014 Cumartesi, 16:02

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında, Muratdede Mahallesi’nde meydana geldi. Gazlı içecek firmasına ait 20 BKR 72 plakalı kamyonun şoförü A.B. (32), aracı rampa yukarı park etti. Frenin boşaldığı belirtilen kamyon İbrahim Yığın’a ait tek katlı evin duvarını yıktı. Aracın kasasının bir kısmı evin içine girerken, odada bulunan Muhammet Yığın (25) ve annesi Hacer Yığın (45) panik yaşadı.

Şans eseri ölen ya da yaralanan kimsenin bulunmadığı kazada, korkudan baygınlık geçiren Hacer Yığın ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyon şoförü A.B., polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

ali aydın   -  Bağlantı 18 Ekim 2014, 23:39

neymiş hep denizli belediyesi otobüsleri kaza yapmıyormuş sahıs arabalarıda kaza yapabiliyormuş değilmi arkadaşlar

ihmal   -  Bağlantı 18 Ekim 2014, 16:16

KAZADA İHMAL VAR BİLHASSA KAMYON OTOBÜS GİBİ ARAÇLAR PARK YAPILDIMI RAMPA YUKARI İSE 1 VİTES TAKILIR AŞAGI DOGRU İSE PARK GERİ VİTESE TAKILIR ÖN TEKERLER KALDIRIMA ÇEVRİLİP ARKASINA ÖNÜNE TAKOZ KONUR… şirket arabası bu zarar etmez kasko vardır

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı