REKLAMI GEÇ

Gazeteci Nuri Kaplan’ın kız kardeşi cinayete kurban gitti

Gazeteci Nuri Kaplan’ın kız kardeşi cinayete kurban gitti

Dün 31 yaşındaki Pınar Eliuz’un otomobil içinde 7 yıllık erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürülmesi Denizli’yi yasa boğdu. Ölümüyle basın camiasında da yas yaratan Pınar Eliuz, gazeteci Nuri Kaplan’ın kız kardeşi. Gözü dönmüş bir Mustafa K.nın kurbanı olan Pınar Eliuz, bugün öğle vakti son yolculuğuna uğurlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2017 Perşembe, 10:18

Denizli dün bir kadın cinayeti ile daha sarsıldı. Erkek şiddetinin bir türlü bitmek bilmediği ülkemizde bu kez gazeteci Nuri Kaplan’ın kız kardeşi Pınar Eliuz, uzun süredir kurtulmak istediği, ancak bir türlü başarılı olamadığı 7 yıllık erkek arkadaşı Mustafa K.nın kurbanı oldu.

Bağlarını koparmak ve kendisini kurtarabilmek umuduyla son kez gerçekleşen buluşmada gözü dönmüş katil zanlısı otomobil içinde Pınar Eliuz’u hayattan kopardı, ardından da polise giderek işlediği cinayeti itiraf etti.

ABLASI OLDUĞUNU BİLMEDEN HABERİ HAZIRLIYORDU
Korkunç cinayetin detayları ilk etapta ortaya çıkmadı. Otomobil içinde kadın cesedi ihbarı önce isimsiz geldi, ardından da detaylar ortaya çıkmaya başladı. Gazeteci Nuri Kaplan da olaydan haberdar olan meslektaşları gibi haber üzerinde çalışmaya başladı.

Ancak, kısa süre içinde acı gerçek ile karşı karşıya kaldı, katil zanlısı ile kurbanının isimleri kodlu olarak geldiğinde şüphelenen Gazeteci Nuri Kaplan, ardından ablasından gelen bir telefon ile yıkıldı. Erkek vahşetine kurban giden kadın, çok sevdiği kız kardeşiydi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
Kadın cinayetine kurban giden Pınar Eliuz’un ölümü tüm Denizli’de şok etkisi yarattı. 31 yaşında hayattan koparılan Pınar Eliuz, bugün öğle vakti Ulu Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından Kayıhan Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorumlar

ezgi bobur   -  Bağlantı 16 Nisan 2018, 00:14

allah rahmet eylesin

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı