REKLAMI GEÇ

Genç Emre trafik kazası kurbanı

Genç Emre trafik kazası kurbanı

Denizlili 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Emre Gözele, arkadaşıyla Çeşme’ye tatile giderken Aydın-İzmir otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. Emre, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2014 Cumartesi, 14:49

Denizli, İzmir’den gelen trafik kazası haberine üzüldü. 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Emre Gözele, İzmir’in Torbalı ilçesi yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

TIR’A ARKADAN ÇARPTI
Olay cuma günü saat 13,00 sıralarında Aydın-İzmir otobanında meydana geldi. İddiaya göre; arkadaşı E.D. (21), yeni aldığı lüks otomobili ile yanına Emre’yi de alarak Çeşme’ye tatile gitmek üzere yola çıktı. Hızlı gittiği ileri sürülen lüks otomobili kullanan E.D. İzmir’in Torbalı ilçesi yakınlarında önüne çıkan bir TIR’a arkadan çarptı.

Yolcu koltuğunda oturan Emre Gözele olay yerinde yaşamını yitirirken, arkadaşı E.D. ise yaralı olarak Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Bacaklarında kırıklar bulunduğu belirtilen E.D. ameliyat edildi.

BİRİNCİ SINIFA BAŞLAYACAKTI
Geçen yıl Ege Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nü kazanan ve bu yıl hazırlıktan birinci sınıfa geçen Emre’nin ölümü yakınları ve arkadaşlarını yasa boğdu. Emre’nin babası İbrahim ve annesi Fatma Gözele ile iki ablası yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

ARKADAŞLARI İZMİR’DEN GELDİ
Emre’nin Ulu Cami’den kaldırılan cenazesine katılmak için sınıf arkadaşlarının tamamı Denizli’ye geldi. Arkadaşları Emre’yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, sık sık birbirlerine sarılıp gözyaşı döktü. Emre, Gümüşler Mezarlığı’nda toprağa verilirken, kazanın tam nedeni savcılık soruşturmasıyla açığa çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı