REKLAMI GEÇ

Genç kadını ölümden vatandaş kurtardı

Genç kadını ölümden vatandaş kurtardı

İncilipınar Mahallesi’nde 3 katlı evin ikinci katının balkonuna çıkan genç bir kadın intihar etmek istedi. 15 Temmuz darbe girişiminde tankların önüne çıkarak destan yazan ve demokrasisine sahip çıkan vatandaşlar intihar girişiminde de süper kahraman gibi öne atıldı, güvenlik güçleri gelmeden bir grup kadını oyalarken, diğerleri de evin kapısını kırıp kadını ölümünün kıyısından aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 11:18

Genç bir kadın İncilipınar Mahallesi’nde hareketli saatlerin yaşanmasına yol açtı. 3 katlı apartmanın ikinci katındaki evinin balkonuna çıkan adı açıklanmayan genç kadın, intihar girişiminde bulundu.

VATANDAŞLAR DEVREYE GİRDİ
Genç kadının intihar girişimine kalkıştığını gören vatandaşlar emniyet ve sağlık ekiplerine bilgi verdi, ancak oturup izlemek yerine intihar girişimine müdahale etti.

Bir grup vatandaş aşağıdan kadını oyalamak için ikna girişimleri başlatırken, bir grup vatandaş da gizlice apartmana girdi, ikinci kattaki evin kapısını kırdı. Kadın durumu fark etmeden yanına yaklaşan vatandaşlar bir anlık dalgınlığından faydalanarak genç kadını balkondan aldı.

SAĞLIK EKİPLERİNE TESLİM EDİLDİ
Ölümün eşiğinden vatandaşlar tarafından kurtarılan genç kadın, olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerine teslim edildi. Genç kadının hayatı kurtuldu, mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Yorumlar

kamil   -  Bağlantı 19 Temmuz 2016, 16:42

Yüce Türk Milleti; işte budur bizim özümüz. İnşaallah bundan sonra birbirimize eski zamanlarda olduğu gibi, saygı, sevgi çerçevesinden yaklaşır, bize yakışan halimize geri döneriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı