REKLAMI GEÇ

GÖKBEL VE EKİBİNDEN EMNİYET ZİYARETİ

GÖKBEL VE EKİBİNDEN EMNİYET ZİYARETİ

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti polis teşkilatının 173’ncü kuruluş yıldönümünü kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2018 Cumartesi, 15:53

Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbelve yönetim kurulu üyeleri polis teşkilatının 173’ncü kuruluş yıldönümünü kutlamak amacı ile Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

Polisin zor koşullar altında huzur ve güvenliği sağladığına değinen Gökbel; “Polislik, ancak meslek aşkı ile vatan ve millet sevgisinin birleştiği yüreklerin harcıdır. Bu nedenle bu mesleği seçen kardeşlerimizin, her türlü fedakârlığı göze aldığını biliyor ve takdirle karşılıyoruz” dedi.

Polis teşkilatının Türkiye’nin yakın dönemde tanık olduğu en büyük ihanet girişimi olan 15 Temmuz kalkışmasında da, görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini vurgulayan AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “Polisimiz, 15 Temmuz’da halkıyla bütünleşmiş ve örnek bir dayanışma sergilemiştir. Halkımızın çelik gibi iradesi ve polisimizin görev aşkı, hainlerin karşısına yıkılmaz bir duvar örmüştür. Polisimiz, her koşulda devletin bekası için canını seve seve vereceğini göstermiş, tanklara, uçaklara iman ve vatan sevgisiyle karşı koymuştur. 15 Temmuz’daki başarı, polis teşkilatımızın 173 yıllık onurlu geçmişinin altın sayfasıdır. Polis teşkilatımızın 173. Kuruluş yıldönümünü kutluyor, nice onurlu yıllar diliyorum. Kahraman şehitlerimizi de tekrar rahmet ve şükranla anıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı