REKLAMI GEÇ

Gururuna yediremedi!

Gururuna yediremedi!

Denizli Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde evini yıktı! Borçlandırarak TOKİ’ye yerleştirdi. Çay ocağında çalışan Adem, her geçen gün biraz daha borç batağına battı. Borçlar yüzünden sıkıntıya düşürdüğü ailesi ve borçlandığı arkadaşlarına not bırakıp canına kıydı.

/ DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2010 Cumartesi, 10:21

Denizli’de bir çay ocağında çalışan 36 yaşındaki Adem Doğan’dan ailesi 3 gündür haber alamıyordu. Kendisine ait arabayla evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen Adem Doğan’ın önceki gece Honaz yolu üzerinde bulunan ormanlık alanda cesedi bulundu. Kendisini iple bir ağaca asan Adem Doğan’ın intiharı ilimizde ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıyı bir kez daha gözler önüne serdi.

Adem Doğan’ın sıkıntısı bundan iki ay önce Denizli Belediyesi tarafından yıkılan eviyle başladı. Gökpınar Barajı yanında bulunan evinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılması ve Aktepe Mahallesi’nde bulunan Toki evlerinden yüksek maliyetle ev verilmesi Doğan’ı sıkıntısını daha da arttırdı. Çalıştığı çay ocağından aldığı parayla anca evini geçindire bilen Adem Doğan, çevresinden aldığı borçları da ödeyemeyince bunalıma girdi. Girdiği bunalımla çözümü ölümde arayan Adem Doğan önceki gün Honaz’da bulunan ormanlık alanda kendisini iple ağaça asarak intihar etti.

Evli ve bir çocuğu olan Adem Doğan iki gün önce ortadan kayboldu. Arabasıyla Honaz yolunda ormanlık alana giren Adem Doğan arabanın içine not bırakarak intihar etti. Notta “Abimden 40 bin TL aldım, ödeyemedim. Arkadaşlarımdan yakın çevremden az çok borç aldım ödeyemedim. Çevremdekileri yaktım. Ailem, arkadaşlarım haklarını helal etsin. Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazdığı belirlendi.İki gün önce intihar ettiği anlaşılan talihsiz adamın cesedi yapılan incelemelerden sonra morga kaldırıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı