REKLAMI GEÇ

HABER ALINAMIYOR

HABER ALINAMIYOR

İsrail’in vurduğu Mavi Marmara Gemisi’ndeki Alperen Ocakları Denizli Temsilcisi Halis Akıncı ile Mehmet Emin Kaya ve Zeki Kaya isimli üç Denizlili aileleri ve yakınlarının meraklı bekleyişi sürüyor. Çünkü şu ana kadar 3 hemşerimizin sağlık durumlarıyla ilgili bir bilgiye ulaşılamadı.

/ DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2010 Pazartesi, 18:16

İsrail Askerleri, Gazze’ye insani yardım için yola çıkan gönüllü konvoya uluslar arası kara sularında askeri operasyon düzenledi. İsrail Televizyonları’nın 16 ölü olduğu haberini verdiği operasyonla ilgili El Cezire ise ölenlerden 9’unun Türk olduğunu duyurdu. İsrail Ordusu ölü sayısını 10 olarak duyurdu. Ancak açıklamalardaki çelişki henüz giderilebilmiş değil.
Yardım konvoyunda olduğu ortaya çıkan 3 Denizliliden halen haber alınmış değil. Aleperen Ocakları Denizli Temsilcisi Halis Akıncı’nın yanı sıra Mehmet Emin Kaya ve Zeki Kaya isimli vatandaşın da bulunduğu Mavi Marmara Gemisi, operasyonda en çok can kaybının yaşandığı gemi. Ancak hemşerilerimizin sağlık durumları ile ilgili henüz bir bilgiye ulaşılmış değil.

Kaya’nın annesi “Şehit olduğuna üzülmem”
Yardım gemisinde bulunan Denizlililerden Mehmet Emin Kaya’nın annesi Fatma Kaya, Saadet Partisi İl Başkanlığı binasında gazetecilerin karşısına çıktı ve haber alamadığı oğlu için “!Şehit olduğuna üzülmem, yardımın gazzeye ulaşamadığına üzülürüm” dedi. Oğlunun kutsal bir görev için gemide olduğunu belirten Fatma Kaya’ya Saadet Partililer de destek verdi. Açılan bir pankartta ise “Hadi Şimdi de One Munite Desene” yazısı dikkat çekiyordu.

Akıncılar Facebook’ta mesaj yayınladı!
Alperen Ocakları Denizli Temsilciliği, Halis Akıncı’nın gemilerden birinde olduğunu Facebook’taki sayfalarına iliştirdikleri notla da doğruladı. Denizlili Alperen’ler sabah saatlerinde siteye, “Filistin’e insani yardım götüren Mavi Marmara Gemisi gece baskına uğramış. Gemide bulunan Denizli Alperen Ocakları Başkanı Halis Akıncı Bey’e ve tüm insani yardım için Gazzeye giden gemi personeli ve mürettebata ve tüm gönüllü insanlara Allah Yar ve Yardımcı Olsun! Zalimlerler için yaşasın Cehennem!” mesajı ekledi. Öte yandan Akıncı’nın babası Zekeriya Akıncı, oğullarıyla irtibat kuramasalarda sağlık durumunun iyi olduğu yönünde haber aldıklarını söyledi.

15 Türk yaralandı, 9 Türk hayatını kaybetti
İsrail ordusu yaptığı saldırıda yaralanan ve öen kişilerin sayılarını açıkladı. 15 Türk’ün yaralandığı, 9 Türk’ün de hayatını kaybettiği duyruldu. 15 yaralı Türk’ün isminin açıklandığı bildiride, Denizlili 3 hemşerimizin ismi bulunmuyor. Ölen Türklerin isimleri ise henüz açıklanmadı.

Gelişmeler ilerleyen saatlerde Denizlihaber’de

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı