REKLAMI GEÇ

Hatalı sürücüleri uyaran çocuklara ödül

Hatalı sürücüleri uyaran çocuklara ödül

Denizli’de Kurban Bayramı tatili dolayısıyla yurt genelinde başlatılan “kırmızı düdük” kampanyasında görevlerine ilişkin fotoğrafları en çok beğeni alan iki çocuğa bisiklet hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2018 Salı, 14:55

DENİZLİ (AA)
İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca 14-31 Ağustos tarihleri arasında ülke genelinde “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” projesi kapsamında hatalı sürücüleri uyarmak için kırmızı düdük dağıtılan çocuklardan seyahatleri boyunca trafik kurallarına uymaları konusunda ailelerini uyararak kendilerine verilen görev kartlarındaki görevleri yapıp sosyal medya üzerinden göreve ilişkin fotoğraflarını gönderen ve en fazla beğeni alan 100 çocuğa bisiklet hediye edildi.

Yarışmada Denizli’den bisiklet ödülü kazanan Asya Bergin Uryan ve Emirhan Ege Sargın’ın ödülleri, Denizli Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle verildi.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, ödül kazanan Asya Bergin Uryan ile Emirhan Ege Sargın’ı aileleri ile makamında misafir etti.

Demir, daha sonra Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törende, çocuklara bisikletlerini verdi.

Anne Melisa Uryan, trafik bilincinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan projede, Emniyet Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde düzenlediği ve kazanan 100 kişiye bisiklet hediye ettiği “Hatalı sürücüye kırmızı düdük” sloganlı fotoğraf yarışmasını Denizli’de kazanan 2 kişiden birinin Asya olduğunu belirterek, “Denizli Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir bizi çok güzel ağırladı ve kızımıza hediyesini teslim etti. Bu güzel proje için İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya Emniyet Genel Müdürlüğüne ve Denizli Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir’e teşekkür ediyoruz” dedi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Kurban Bayramı’nda oluşabilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla 14-31 Ağustos tarihleri arasında ülke genelinde gerçekleştirilen “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” projesi ile araç içerisindeki hatalı sürücüleri ve ailelerini uyarmak için çocuklara kırmızı düdük, tişört, şapka ile trafik kurallarını anlatan broşür dağıtılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı