REKLAMI GEÇ

Hırsızlık çetesine suçüstü

Hırsızlık çetesine suçüstü

Denizli’nin bir çok ilçesinde ve çevre illerde kasa hırsızlığı ile yağma suçlarına karıştıkları iddiasıyla aranan zanlılardan 4’ü yakalandı, firarda olan ikisinin aranması sürüyor. Zanlılardan ikisi tutuklanırken, hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2016 Çarşamba, 16:04

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Pamukkale, Merkezefendi, Sarayköy, Honaz, Tavas ve Acıpayam ile bazı çevre illerde meydana gelen çelik kasa hırsızlıkları ve yağmaların ardından harekete geçti.

Şebekenin Tavas’ın Kızılca Mahallesi’nde bir işyerini soyma hazırlığında olduğu bilgisini alan jandarma, gece saat 01.30’da suçüstü operasyon gerçekleştirdi. İşyerini soymaya çalışan 4 zanlı gözaltına alınırken, zanlıların üzerinde bir tabanca, tabancaya ait mermi, çelik kasa açmaya yarayan aparatlar, kar maskeleri, telefonlar ele geçirildi.

Şebekeyle ilişkisi olduğu belirlenen iki kişinin de aranmasına devam ederken, ifadeleri alınan zanlılar işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. 4 zanlıdan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderilirken, iki zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı