REKLAMI GEÇ

Hırsızlık saniye saniye güvenlik kamerasında

Hırsızlık saniye saniye güvenlik kamerasında

15 Mayıs Mahallesi’nde bir araç kiralama şirketinin bürosuna giren kimliği belirsiz 2 hırsız, 1 LCD televizyon ile 3 dizüstü bilgisayar çaldı. Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Polis, hırsızların kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2015 Salı, 14:13

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Hırsızlık olayı, geçen pazar günü, saat 06.30’da, Kayalık Caddesi’ndeki Eser Rent A Car adlı işyerinde meydana geldi. Kimliği belirsiz iki hırsız, oto kiralama firmasının önüne gelerek bir süre çevreyi gözetledi. O anlarda 2 kişinin hareketlerinden şüphelenen bir vatandaş, onları evinin balkonundan cep telefonuyla görüntüledi. Ancak şüphelendiği kişilerin otomobile binip uzaklaşması üzerine evine girdi. Bir süre sonra işyerinin arkasına gelen 2 hırsız, bodrum katındaki pencereyi kırdı. Hırsızlardan siyah eşofmanlı olan içeriye girip, önce 3 dizüstü bilgisayarı, ardından duvarda asılı LCD televizyonu söküp aldı. Hırsızlık anı, işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Sabah işyerine geldiklerinde hırsızlığı fark eden çalışanlar, polisi aradı. Akşam hırsızları fark eden vatandaş da çektiği görüntüleri işyeri sahiplerine teslim etti. Vatandaşın evinin balkonundan kaydettiği siyah eşofmanlı adam ile hırsızın aynı kişi olduğu belirtildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, parmak izi aradı. Güvenlik kamerası ve cep telefonu görüntüsünün kopyalarını alan polis, hırsızların kimliğini belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı