REKLAMI GEÇ

İki kardeşe kurşun

İki kardeşe kurşun

Cumhuriyet Mahallesi’nde hafta sonu meydana gelen olayda, 1 kişi öldü 1 kişi de yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2009 Pazartesi, 20:47

Denizli’de bir grupla kavga eden iki kardeşten biri, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü, diğeri elinden yaralandı. Olay, dün saat 20.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde Pamukkale Tenis Kulübü’nün arkasında meydana geldi. Daha önce bir taşımacılık firmasında servis şoförlüğü yapan Çağlar S. (26), kardeşi Mustafa S. (24) ile arkadaşları İlyas K. (18) ve Faruk K. (22) birlikte arazide otomobil içinde alkol alırken, aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen 2 kişiyle tartıştı.
Tartışma sırasında silahlı iki kişi, iki kardeşin arkadaşları olan İlyas K. ve Faruk K’ya tüfek ve tabanca doğrultarak, “Sizinle işimiz yok, buradan kaybolun, geri gelmeyin” diyerek korkutup gönderdikten sonra, iki kardeşin üzerine av tüfeği ve kuru sıkı tabancayla ateş açtılar.
Olayda Çağlar S. vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, kardeşi Mustafa S, elinden yaralandı. Silahlı iki kişinin kaçmasının ardından İlyas K. ve Faruk K, olay yerine tekrar gelince iki kardeşi yaralı buldu.
İki arkadaş, önce 112 Acil Servisi arayıp, ambulans istedi, ardından 155’i arayarak olayı ihbar etti. Olay yerine gelen ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Çağlar S, hastanede hayatını kaybetti.
Elinden yaralanan kardeşi Mustafa S. ise tedaviye alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, silahlı iki kişiyi aranmaya başladı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, Çağlar S’nin otomobilinde yaptığı incelemede içinde bira kutuları bulunurken, bagajda da av tüfeği buldu. Polis olay yerindeki boş kovanları toplayıp, otomobilde parmak izi araştırması yaptı. Olay yerinde polis ekiplerini bekleyen İlyas K. ve Faruk K, silahlı iki kişinin eşgalini verdi. Çağlar S.’nin öldürülmesiyle ilgili daha önceden aralarında husumet bulunan B. Ö. azmettirdiği iddiasıyla polis tarafından aranırken, silahlı iki kişi de bulunmaya çalışılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı