REKLAMI GEÇ

İnfaz girişiminde çarpıcı ayrıntılar

İnfaz girişiminde çarpıcı ayrıntılar

Candoğan Parkı’nın yanında Tolga Kayaoğlu’nun ensesinden tabanca ile vurularak yaralandığı olayla ilgili çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı. Tetiği çekenin 40 yaşında R.I. olduğu iddia edildi. Zanlı R.I.’nın boşandığı eşiyle birlikte olduğu ileri sürülülen Tolga Kayaoğlu ile olaydan önce telefonda tartıştığı ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 14:10

Candoğan Parkı yanında 25 yaşındaki Tolga Kayaoğlu’nun ensesinden tabancayla vurularak yaralanmasıyla sonuçlanan olayın ayrıntıları netleşmeye başladı.

Olayın ardından Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olan R.I., M.Y.,S.K. ve F.A.’nın ifadeleri ve polisin araştırması sonucu çarpıcı ayrıntılar ortaya çıktı.

anons

SİLAH KAYAOĞLU’NUN
Olayda ortaya çıkan bir diğer ayrıntı ise silahın Tolga Kayaoğlu’na ait olduğu. Kayaoğlu’nun kendisini zorla otomobile bindirmek isteyen gruba direnirken belinden silahını çıkardığı silahı elinden alan R.I. tarafından vurulduğu ileri sürüldü.

İddiaya göre Tolga Kayaoğlu’nun, R.I.’nın boşandığı eşiyle birlikte olduğu; bir süre önce de bu yüzden telefonda tartıştıkları belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı