REKLAMI GEÇ

İnşaatlardan malzeme çalan hırsızlar, yakalandı

İnşaatlardan malzeme çalan hırsızlar, yakalandı

Denizli’de ocak ayı içinde 11 ayrı mahalledeki 26 inşaatlardan yapılan hırsızlıkların failleri yakalandı. Yakalanan şüpheliler tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2019 Cuma, 11:18

Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, inşaat sahiplerinin korkulu rüyası olan hırsızları yakaladı. Ocak ayı içinde 11 ayrı mahalleden 26 inşaatta bulunan çeşme, batarya, su saati gibi malzemeleri çalan G.G, A.G ve İ.D isimli şahıslar, sıkı bir takip sonrası yakalandı.

Selçukbey, Gümüşçay, Yenişafak, Karaman, Yenimahalle, Gültepe, Şemikler, Merkezefendi, Deliktaş, Sümer ve Dokuzkavaklar Mahalleleri’nde meydan gelen 26 ayrı inşaat halindeki binalardan çeşme bataryaları ve su sayaçlarını yerinden sökerek çalan şüphelilerin G.G, A.G ve İ.D isimli şahısların olduğunu tespit eden Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, şahısları çalınan malzemeler çeşme bataryası, su saati ve bakır kablolar yanında belediyeye ait çöp kutuları, bank demirleri ile birlikte ele geçirdi. Yakalan G.G ve A.G isimli iki şüpheli şahıs sevk edildikleri adli mercilerde tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı