REKLAMI GEÇ

İNTİHARDAN SON DAKİKA GELİŞMELERİ

İNTİHARDAN SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Ünlü iş adamı Osman Nuri Sözkesen’in sahibi olduğu fabrikada intihar etmesinin ardından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Sözkesen’in yakın yakın koruması Emekli Astsubay Hüseyin Avcı gözaltında! Sözkesen’in cenazesi yarın toprağa verilecek.

/ DENİZLİHABER / 7 Ekim 2009 Çarşamba, 20:57

İş adamı Nuri Sözkesen’in saatlerce savcının gelmesi için olay yerinde bekletilen cenazesi, nöbetçi savcının olay yerine ulaşmasının ardından Pamukkale Üniversitesi Morgu’na kaldırıldı. Savcı, otopsiyi sabah yapma kararı aldı. Yaşanan olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatırken bir gözaltı haberi duyuldu.

Korumasın silahıyla canına kıydı
İddialara göre holdingin güvenlik müdürlüğünü yapan ve aynı zamanda Sözkesen’in yakın koruması olan Emekli Astsubay Hüseyin Avcı gözaltında. Polisin gözaltı gerekçesine yönelik iddia ise şok edici!
Sözkesen, sabah saatlerinde çalışma ofisine geçerken Avcı’nın masasından habersizce aldığı silahla yaşamına son verdi.

Eşi İzmir’den geliyor
İşadamı Osman Nuri Sözkesen’in intiharının haberini alan İzmir’deki ailesi de özel araçlarıyla Denizli’ye yola çıktı. Ancak yakın kaynaklardan alınan habere göre eşi İlknur Sözkesen’in ölümünden haberi yok. Sözkesen’in iş yerindeki inceleme ise halen devam ediyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekipleri de işadamının intihar ettiği çalışma odasındaki tüm ayrıntıları delil olarak kayıt altına alıyor.

Cuma günü toprağa verilecek
Ünlü işadamının cenazesi, halen Pamukkale Üniversitesi morgunda. Savcı az önce otopsiyi bitirdi. Bu arada Funika Holding bir açıklama yaparak, ünlü işadamının Cuma günü Yeni Camii’den öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası, Asri Mezarlık’ta toprağa verileceğini duyurdu. Ünlü işadamının evinde büyük yas var. Sabah saatlerinden itibaren eşi İlknur Hanım ve yakın akrabaları, taziyeleri kabul ediyor. Kentin önemli simaları bir bir Sözkesen’in Bağbaşı’ndaki evine geliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı