REKLAMI GEÇ

Irlıganlı’da mobilya fabrikasında yangın çıktı

Irlıganlı’da mobilya fabrikasında yangın çıktı

Denizli’de bir mobilya fabrikasında çıkan yangın yanında bulunan diğer mobilya fabrikasını da etkisi altına aldı. Yangında iki mobilya fabrikası tamamen yanarak kül oldu.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2012 Pazar, 20:21

Alınan bilgiye göre, Irlıganlı yolu üzerinde bulunan mobilya fabrikasından henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
Kısa sürede büyüyen yangın yanında bulunan ikinci mobilya fabrikasını da etkisi altına aldı. Denizli Belediyesi itfaiye ekiplerinin 3 saat süren çalışmaları sonucunda iki bitişim mobilya fabrikası tamamen yandı.
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada mobilya fabrikasında başlayan yangının 10 bin metrekarelik bir alanı hakimiyeti altına aldığını söyledi. Yangına 20 itfaiye aracı ve 60 personelle müdahale ettiklerinin belirten Gökoğlan, ”Yangını kontrol altına aldık. Söndürme çalışmalarımız sürüyor. Yangını9n neden çıktığı konusunda bilgimiz yok. İçeride yanıcı maddelerin bulunması yangının boyutunu büyütüyor. Tavanda çökmeler yaşanıyor. Yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı