REKLAMI GEÇ

Jandarma Denizli’de dolandırıcılık şebekesinin çökertti

Jandarma Denizli’de dolandırıcılık şebekesinin çökertti

Denizli’de vatandaşların altınlarını “Adınız cinayete karıştı, öldürülen kadının altın ve paraları sizin evde gelen polis memura teslim edin” gibi taktiklerle dolandıran yurt dışı bağlantılı dolandırıcılık şebekesi JASAT ekiplerince çökertildi. Çetenin Denizli sorumlusu ile onlarca suç kaydı bulunan üyesi cezaevine gönderildi.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2021 Çarşamba, 11:08

Denizli İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Acıpayam’da 26 Nisan günü İbrahim Ö’nün telefonla arayan kişilerce “Adınız cinayete karıştı, öldürülen kadının altın ve paraları sizin evde gelen polis memura teslim edin” denilerek 70 bin lira dolandırılması ile ilgili çalışma başlattı.

JASAT ve Acıpayam ilçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan araştırmalarda, şüphelilerin 11 suç kaydı bulunan Metin Y.(36), 34 suç kaydı bulunan Galip K. (36), 54 suç kaydı bulunan Cemal G. (35) ile 2 suç kaydı bulunan Bilal G. (40) olduğunu belirledi.

Gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler yakalandı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkarılan şüphelilerden Metin Y ile Galip K. tutuklandı.

Ayrıca Metin Y’nin, yurt dışı bağlantılı şebekenin bağlantıları sağlayan Denizli sorumlusu olduğunu tespit edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı