REKLAMI GEÇ

Jandarma ile çocuklar arasında önemli işbirliği

Jandarma ile çocuklar arasında önemli işbirliği

Jandarma, Ramazan Bayramı öncesinde olduğu gibi dönüş yolunda da önlem aldı. Tatilden dönen Denizlilileri giriş noktalarında karşılayan jandarma ekipleri şeker ikram etti, uyarılarda bulundu. Jandarma, çocuklara “Sürücü seyahat karnesi” dağıttı, aracı kullanan anne ve babalarını değerlendirmesini istedi. Sosyal medyaya yüklenecek karneler arasında yapılacak seçimle 200 çocuğa bisiklet hediye edilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2019 Pazar, 14:35

Kent genelinde güvenli sürüş için harekete geçen jandarma trafik ekipleri, 9 günlük bayram tatili öncesinde ciddi denetimler yapmıştı. Jandarma, bu denetimlerini tatilcilerin dönüş yaptığı dün ve bugün de devam ettirdi.

Denetim noktalarında sürücüleri durduran jandarma ekipleri şeker ikramında bulundu, hayat kurtaracak hatırlatmalar yaptı. Özellikle emniyet kemeri kullanımı ve hız konusuna dikkat çeken jandarma ekipleri, kemer kullanımının olası kazalarda hayatta kalma oranını ciddi şekilde artırdığını kaydetti.

ÇOCUKLARA SEYAHAT KARNESİ
Jandarma ekipleri denetimlerde çocuklar ile işbirliğinin de temellerini attı. Ekipler çocuklara “sürücü seyahat karneleri” dağıttı, aracı kullanan anne ya da babalarını değerlendirmelerini istedi. 20 Haziran’a kadar devam edecek bu uygulama ile çocuklar hazırladıkları karneleri #trafik karnem hashtagi ile TrafikEgm twitter adresine yükleyebilecekler.

Yapılan paylaşımlar arasında en güzel karneyi dolduran 200 çocuğa bisiklet hediye edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı