REKLAMI GEÇ

Jandarma köpeği “Evlat” yine yakaladı

Jandarma köpeği “Evlat” yine yakaladı

Jandarma bomba ve uyuşturucu arama köpeği “Evlat” yine kaçırmadı. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Honaz, İncilipınar ve Çal’da gerçekleştirdiği 3 ayrı operasyonda 6 kilogram 287 gram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2016 Salı, 11:50

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri il genelinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Honaz, İncilipınar ve Çal’da uyuşturucu imal ve ticareti yapıldığı ihbarı alan jandarma ekipleri kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Elde edilen bilgiler ışığında harekete geçen jandarma ekipleri ilk operasyonu Honaz’da gerçekleştirdi. Kocabaş Mahallesi’ne bir araç ile uyuşturucu getirileceği bilgisinin ardından başlatılan operasyonda içinde iki şüphelinin bulunduğu araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 2.5 kilogram esrar ele geçirildi.

Araçta bulunan iki kişinin gözaltına alınmasının ardından bu kişilerin ikamet ettiği İncilipınar Mahallesi’nde de operasyon yapıldı. Zanlıların ikametlerinde yapılan arama 1.5 kilogram esrar ele geçirildi.

ÇAL’DA ZEHİR TACİRLERİNE BASKIN
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çal’da da başarılı bir operasyona imza attı. Şüphelinin çiftlik evinde uyuşturucu madde sakladığı bilgisinin alınmasının ardından bomba ve uyuşturucu arama köpeği Evlat’ın da katıldığı operasyon başlatıldı.

Çiftlik evinde yapılan aramada Evlat soba içine gizlenmiş 2 kilogram 237 gram esrar maddesini ele geçirdi. Jandarma çiftlik sahibini de gözaltına aldı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından mahkemeye çıkarılan 3 zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı