REKLAMI GEÇ

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Honaz, Çivril ve Acıpayam’da başarılı operasyonlara imza attı. Baskınlarda yüksek miktarda uyuşturucu ele geçirildi, gözaltına alınan 13 zanlıdan 6’sı tutuklandı. 7 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2018 Perşembe, 17:39

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Honaz, Çivril ve Acıpayam’da başarılı operasyonlara imza attı.

3 ilçede uyuşturucu ticareti yaptığı yönünde bilgi edinilen şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, ilk operasyonu Honaz’da gerçekleştirdi. İlçede 5 şüpheliyi takibe alan ekipler, uyuşturucu ticareti yapıldığı esnada suçüstü yaparak zanlıları gözaltına aldı.

ÇİVRİL VE ACIPAYAM’DA BASKINLAR
Jandarma ekipleri Acıpayam’ın Akşar Mahallesi ile Çivril’in Irgıllı Mahallesi’nde ormanlık alanlarda kenevir bitkisi yetiştirildiği istihbaratının ardından harekete geçti.

Şüphelileri kenevir bahçesi içinde sulama yaparken yakalayan jandarma, 3 operasyonda 1.5 kilogram esrar, 57 gram eroin, 61 adet hap, 532 kök kenevir, bir tabanca ve bir de tüfek ele geçirdi.

6 ZANLI TUTUKLANDI
Soruşturmanın ardından gözaltına alınan 13 zanlı adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 6’sı tutuklandı, 7 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı