REKLAMI GEÇ

Jandarma’dan Kocabaş’ta büyük operasyon

Jandarma’dan Kocabaş’ta büyük operasyon

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde operasyon üstüne operasyon yaptı. “Huzur operasyonu” adıyla gerçekleştirilen yakalamalarda çok miktarda uyuşturucu, silah ve çalıntı malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişiden 5’i tutuklanırken, 6 kişinin yakalanmasını için çalışmalar sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2016 Pazartesi, 14:19

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde narkotik ve psikotrop madde kaçakçılığına yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Bölgenin hırsızlık ve uyuşturucu yoğunluğunu dikkate alan jandarma ekipleri, son operasyonda ciddi oranlarda uyuşturucu, silah ve çalıntı malzeme buldu.

Gerçekleştirilen aramalarda 138 gram eroin, 523 gram esrar, uyuşturucu hap, 6 tabanca, 9 tüfek, çalıntı olduğu belirlenen 2.043 lira, altın, 3 motosiklet, 7 bisiklet ile çok sayıda çalıntı malzemeye el koydu.

5 KİŞİ TUTUKLANDI
Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden G.D., D.A., B.U., R.K. ve K.Ç. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. H.Ş. ise, Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı.

Yine bu operasyonla ilgili olarak şüpheliler arasında ismi geçen H.D. ile M.A.B.’nin başka suçtan cezaevinde oldukları belirlendi.

6 KİŞİ ARANIYOR
Kocabaş Mahallesi’ndeki uyuşturucu operasyonu ile ilgili haklarında gözaltı kararı bulunan 6 şüphelinin arama ve yakalama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

EYLÜL AYI OPERASYONLARININ SONUÇLARI
Jandarma ekipleri, eylül ayı içinde Kocabaş’ta ciddi operasyon ve yakalamalar gerçekleştirdi. 54 aşrı operasyonda toplam 24 kilogram 165 gram esrar, 68 gram eroin, 2 gram kokain ele geçirildi, gözaltına alınan 60 zanlıdan 2’si tutuklandı, diğerleri de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı