REKLAMI GEÇ

Jandarmadan minikleri trafik eğitimi

Jandarmadan minikleri trafik eğitimi

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, ilköğretim öğrencilerine Büyükşehir Belediyesi’nin trafik eğitim parkurunda uygulamalı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2021 Çarşamba, 11:24

Denizli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 2021-2023 Karayolları Trafik Güvenliği Eylem Planı Kapsamında, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nca belediyeye ait trafik eğitim parkında, jandarma sorumluluk bölgesinde ki ilköğretim düzeyinde öğrenim gören öğrencilere yönelik teorik ve uygulamalı trafik eğitimi veriliyor.

Eğitimlere jandarma trafik timleri de katılarak, öğrencilere trafikte nasıl hareket etmeleri gerektiği uygulamalı olarak anlatılıyor.

Yapılan açıklamada, eğitimlerin yıl boyunca süreceği belirtilerek, “Ülkemizin önemli sorunları arasında yer alan trafik kazaları ve bu kazalar sonucunda yaşanan ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi için denetimler aralıksız sürdürülürken, her sorunda olduğu gibi, trafik sorununun da kalıcı çözümünün eğitilmiş yol kullanıcıları olduğu bilinciyle hareket edilerek,  geleceğin yayaları, sürücüleri, anne ve babaları olacak olan öğrencilerimizde trafik bilincinin yerleştirilmesi amacıyla eğitimlere okullar kapanıncaya kadar devam edilecektir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı