REKLAMI GEÇ

Jandarmadan okul servisi denetimi: 54 şoföre işlem yapıldı, 7 araç trafikten men edildi

Jandarmadan okul servisi denetimi: 54 şoföre işlem yapıldı, 7 araç trafikten men edildi

Okulların açıldığı günden beri okul servis ve şoförlerini denetleyen jandarma ekipleri, denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu güne kadar yapılan denetimlerde 54 servis araç şoförü hakkında işlem yapılırken 7 okul servis aracı ise trafikten men edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2021 Çarşamba, 15:37

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, trafik timlerinin okulların açıldığı günden beri okul servis şoförleri ve araçları sıkı bir şekilde denetleniyor.

Ekipler araçların evraklarını ve uyulması gereken konuları kontrol ediyor, ihlal ve eksiklerde işlem başlatıyor.

KURALLAR TEK TEK ANLATILAYOR
Şoförlerin kuralları uymalarının yanı sıra, taşıdıkları yolcunun herkesin en kıymetlisi olduğu bilinciyle hareket etmeleri, kazaların meydana gelmesi nedenleri arasında ilk sırada yer alan hız kurallarına uymaları ve hareket etmeden önce tüm öğrencilerin ve kendisinin mutlaka emniyet kemerini takması gerektiği ayrıca anlatılıyor.

İLK DENİM HER ARAÇ 3 KEZ DENETLENECEK
Yapılan açıklamada, jandarma sorumluluk sahasında faaliyet gösteren her okul servis aracının ilk dönem sonuna kadar en az üç kez denetleneceği ifade edildi.
Jandarma ekiplerinin okulların açıldığı günden beri yaptığı denetimlerde, 54 okul servis araç şoförü hakkında ceza işlem uygulandığı ve 7 okul servis aracının trafikten men edildiği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı