REKLAMI GEÇ

Jandarmadan operasyon fırtınası

Jandarmadan operasyon fırtınası

Jandarma ekiplerinin 5 ilçede gerçekleştirdiği 16 operasyonda çok miktarda uyuşturucu, kaçak sigara ve sahte bandrollü kaçak içki ile çalıntı motosiklet ve televizyon ele geçirildi. Operasyonlarda 21 kişi de gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2015 Salı, 15:24

Jandarma ekipleri,uyuşturucu ve kaçak içki satıcılarına yönelik olarak Honaz, Bekilli, Çivril ve Pamukkale’de 14 ayrı operasyon gerçekleştirdi. Ev, işyeri, araç ve arazilerde yapılan aramalarda, 51 gram kokain, 311gram eroin, 13 gram kubar esrar, 2 extacy hap, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 çalıntı televizyon, 670 litre kaçak şarap,53 litre sahte bandrollü kaçak votka, 111 litre sahte bandrollü kaçak viski, 34 litre sahte bandrollü kaçak rakı ele geçirildi.

Ayrıca Pamukkale İlçesi’nin Pamukkale Mahallesi’ndeki bir işyerinde yapılan kontrollerde 1’i Suriye, 2’si Fas uyruklu 3 yabancının izinsiz olarak çalıştıkları belirlenerek, Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. 14 operasyonda 17 kişi gözaltına alınırken, 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6 BİN 945 PAKET KAÇAK SİGARA
Jandarma ekiplerinin Çivril ve Çal’da gerçekleştirdikleri operasyonlarda da 6 bin 945 paket kaçak sigara ile birlikte bir otomobil ele geçirildi. Kaçak sigaralarla ilgili olarak 4 kişi hakkında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 17 Şubat 2015, 18:09

görev gereği yakalamak doğru ancak maharet,halkı bu işlerden uzak duracak sistem ve çareyi bulmakta…cezaevleri full çekiyor,dikkattt…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı