REKLAMI GEÇ

Jandarma’dan silah operasyonu

Jandarma’dan silah operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İl merkezi, Buldan, Sarayköy ile Aydın ve İzmir’de kaçak silah operasyonları gerçekleştirdi. 34 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenleyen jandarma ekipleri bir cephanelik dolusu silah ele geçirdi. Operasyonlarda 30 şüpheli gözaltına alındı, 7’si adli makamlara sevk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2017 Perşembe, 09:46

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik kapsamlı bir soruşturma gerçekleştirdi.

Denizli’nin merkez ilçeleri Merkezefendi, Pamukkale ile Buldan, Sarayköy’ün yanı sıra Aydın ve İzmir’de bazı kişilerin silah kaçakçılığı yaptığı ihbarını alan jandarma ekipleri, istihbarat çalışmalarının tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye bastı.

34 AYRI ADRESE BASKIN
Çok sayıda Jandarma personelinin katıldığı operasyonlarda Merkezefedi, Pamukkale, Buldan, Sarayköy, Aydın ve İzmir’de belirlenen 34 ayrı adrese eş zamanlı baskınlar düzenlendi.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ
Operasyonlarda 10 tabanca, 8 kurusıkı tabanca, 34 yivsiz av tüfeği, 13 tabanca şarjörü, 304 tabanca mermisi, 126 kurusıkı tabanca mermisi ve 79 av tüfeği fişeği ele geçirildi.

30 GÖZALTI, 4 TUTUKLAMA
Operasyonlarda 30 zanlı gözaltına alındı. Denizli İl Jandarma Komutanlığı’nda sorguya alınan zanlılardan 23’ü ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen 7 zanlıdan 4’ü tutuklandı, 1 zanlı da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari 2 zanlının yakalanması için de operasyonlar devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı