REKLAMI GEÇ

Kaçırdıkları iş insanı Ömer Aldırmaz’ı böyle tutmuşlar

Kaçırdıkları iş insanı Ömer Aldırmaz’ı böyle tutmuşlar

Denizli’de iş insanı Ömer Aldırmaz’ın kaçırılması olayının ardından gözaltına alınan biri kadın 4 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Zanlılar, fidye amacıyla kaçırdıkları iş insanının ellerini, ayaklarını ve ağzını koli bandıyla bağlamışlar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2021 Pazartesi, 17:56

Denizli hafta sonundan itibaren fidye amacıyla kaçırılan iş insanı Ömer Aldırmaz’a kilitlendi.

Kaçırdıkları iş insanı Ömer Aldırmaz’ı Çal’ın İsabey Mahallesi’nde bir bağ evinde saklayan zanlılar, polisin kısa süren takibi sonucu yakalandı.

İş insanı Ömer Aldırmaz ile ilgili kayıp ihbarı verilmesinin ardından harekete geçen polis, mobese ve PTS kayıtlarını incelenmesinin ardından iş insanı Aldırmaz’a ait aracın Tavas’a doğru gittiği, 4-5 saat sonra da başka bir şahıs tarafından Kaklık istikametine gittiğini belirledi, Bozkurt’un Başçeşme Mevkii’nde terk edilmiş halde buldu.

Tabin ardından zanlıların kimliklerini belirleyen polis, Çal’ın İsabey Mahallesi’nde zanlılardan birinin dedesine ait bağ evine baskın düzenledi.

İŞ İNSANI BU HALDE BULUNDU
Polis, bağ evine düzenlediği baskında fidye amacıyla adam kaçıran zanlıları kıskıvrak yakalarken, iş insanı Ömer Aldırmaz’ı ise elleri, ayakları ve ağzı kolu bandıyla bağlanmış halde buldu ve kurtardı.

4 ZANLI DA TUTUKLANDI
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar 27 yaşındaki C.Ş. 28 yaşındaki A.T. ve 28 yaşındaki K.C. ile 38 yaşındaki kadın S.E. hakim karşısına çıkarıldı. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı