REKLAMI GEÇ

Kağıt toplarken kaybolan Muharrem Bakan’ın ailesi televizyondan yardım istedi

Kağıt toplarken kaybolan Muharrem Bakan’ın ailesi televizyondan yardım istedi

Denizli’de 7 gündür haber alınamayan kağıt toplayıcısı Muharrem Bakan’ın eşi ve kızı televizyon programına katılarak yardım istedi. Aile, yaşlı adamın hayatından endişe ettiğini bir kez daha yineledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2020 Cuma, 17:44

Denizli’de kağıt toplayıcılığı yapan 75 yaşındaki Muharrem Bakan’dan 7 gündür haber alınamıyor. Son görüldüğü yerlerde; ailesi, kurtarma ekipleri ve polis tarafından didik didik arandı ancak bir sonuç çıkmadı. Bakan’ın hayatından endişe eden eşi Hafize ve kızı Zehra, Star TV’de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına katılarak yaşlı adamın bulunması için yardım istedi.

PARA VE KİMLİK TAŞIMIYOR

Programda konuşan Muharrem Bakan’ın kızı Zehra, babasının kaybolmasıyla ilgili yeni detayları paylaştı. Zehra Bakan, “Güvenlik kamerası kayıtlarında babam hiç gitmediği bir yöne doğru giderken görülüyor. O hep evimizin olduğu tarafta dolaşırdı. Yanında kimlik, telefon ve para taşımıyordu. Paranın değerini bilmeyen biriydi. Yanında sattığı son kağıtlardan elde ettiği 12 lira para vardı” dedi.

EŞİ HAFİZE BAKAN: KAÇIRILMIŞ OLABİLİR

56 yıllık eşi Hafize Bakan ise, “Eşim 7 yaşında menenjit (ateşli hastalık)  hastalığı geçirdi. O yüzden davranışları bizden biraz farklı, çocukça olabiliyor” dedi.  Hafize Bakan ayrıca, eşinin kaçırılmış olabileceğini iddia ederek, “Eşim 8 yıldır kağıt işi yapıyor. Gittiği geldiği yerler bugüne kadar hep belli. Kamera kayıtlarında son gördüğümüz kadarıyla giderken kağıt arabası yanındaydı ama kağıt arabası da bulunmadı. Kaçırılmış ya da zapt edilmiş olabileceğinden endişeliyiz” dedi.

Öte yandan Denizli polisi, Muharrem Bakan’ı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı