REKLAMI GEÇ

Kamu görevlisi kılığında dolandırıcılık yapan 4 firari hükümlü yakalandı

Kamu görevlisi kılığında dolandırıcılık yapan 4 firari hükümlü yakalandı

Dolandırıcılar her gün farklı canları yakmaya devam ediyor. Kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan, resmi belgede sahtecilik yapan ve haksız kazanç elde edenlere yönelik yürütülen soruşturmalar da devam ediyor. Daha önce yargılandıkları davalardan hapis cezası alan 4 firari yakalandı, cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2022 Pazartesi, 16:40

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi’nin dolandırıcılara yönelik operasyonları devam ediyor. Soruşturmalar kapsamında, daha önce yakalanan ve yargılandıkları mahkemelerden hapis cezası alan firarilerin yakalanması için de yoğun çaba harcanıyor.

Resmi belgede sahtecilik, kredi kartı kopyalama, kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp vatandaşların paralarını aldıkları iddiasıyla yargılandıkları mahkemelerce hapis cezalarına çarptırılan 4 firari hükümlü düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

Haklarında 5 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü, 6 yıl 7 ay cezaya çarptırılan bir ve 10 ay kesinleşmiş cezası bulunan 1 firari hükümlü cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı