REKLAMI GEÇ

Kamu görevlisi uyuşturucu kuryesi çıktı

Kamu görevlisi uyuşturucu kuryesi çıktı

Polisin titiz takibi, piyasaya esrar sürmeye çalışan şebekenin yakalanmasını sağladı. Yakalananlardan birisinin kuryelik yapan kamu görevlisi olduğu belirlendi. Narkotik dedektör köpekleri yanıltmak için yapılan paketlerde 10 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ekim 2016 Pazartesi, 16:18

Denizli Emniyet Müdürlüğü narkotik timlerin yürüttüğü çalışmalar sonucu bazı kişilerin piyasaya uyuşturucu madde sürme hazırlığında olduğu, kırsal alanda sakladıkları uyuşturucuyu da kamu görevlisi olan bir kişiyi motosikletli kurye olarak kullanıp şehir merkezine getirmek istedikleri belirlendi.

Düzenlenen operasyonla 8 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, bir evin depo gibi kullanılan bölümünde yapılan denizli-kamu-gorevlisi-uyusturucu-kuryesi-1aramada 10 kilogram esrar maddesi ile 20 gram eroin ele geçirildi. Elde edilen uyuşturucu maddelerin dedektör köpekleri yanıltmak için özenle sarılmış olduğu görüldü.

Gözaltına alınan bu kişiler uyuşturucu madde ticareti yapmak iddiasıyla adliyeye sevk edildi ve 7’si çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı