REKLAMI GEÇ

Karşıyaka’ya huzur operasyonları

Karşıyaka’ya huzur operasyonları

Polis, Karşıyaka Mahallesi’nde son bir hafta içinde gerçekleştirdiği operasyonlarda çeşitli tür ve miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirdi. Operasyonlarda gözaltına alınanlardan 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2014 Salı, 16:32

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı sivil ve resmi ekipler, son bir hafta içinde Karşıyaka Mahallesi’nde seri operasyonlar gerçekleştirdi.

Mahkemeden alınan karar ile yürütülen 980 kişi, 219 araç, 2 motosiklet sorgulandı, 13 kişi hakkında çeşitli suçlardan işlem yapıldı. Arandığı tespit edilen 9 kişi ile 3 yoklama kaçağı yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

Operasyonlarda uyuşturucu satıcılarına da darbe vuruldu. Yapılan aramalarda, 51 fişek halinde 51 gram esrar, 74 ecstasy uyuşturucu hap, 2 paket ve 7 fişek halinde toplam 16 gram Bonzai, uyuşturucuları fişek haline getirerek satışında kullanılan kağıt parçası, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 4 kartuş, 1 kurusıkıdan çevirme tabanca, 1 bıçak ve yine bir araç içerisinde gerçekleştirilen aramada 620 gram esrar ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı