REKLAMI GEÇ

Kayıp mı, kaçırıldı mı?

Kayıp mı, kaçırıldı mı?

Bir otomobil firmasında satış temsilcisi olarak çalışan Nigal Karaman’dan (52) 6 Haziran’dan beri haber alınamıyor. Denizli’de Kale’ye iş görüşmesi için giden ve bir daha haber alınamayan Karaman’ın kaçırılmasından endişe ettiklerini belirten kızı Fatma Nur Cılgın, “İflas ettikten sonra babam sürekli tehdit telefonları alıyordu. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2016 Çarşamba, 13:55

Maddi durumu oldukça iyi bir esnafken iflas eden ve bir otomobil firmasında satış temsilcisi olarak çalışmaya başlayan 52 yaşındaki Nigal Karaman, iş bağlantısı için 6 Haziran’da Kale’ye gitti.

O tarihten sonra kendisinden haber alınamayan Nigal Karaman’ı her yerde arayan ve Emniyet Müdürlüğü’ne de kayıp başvurusunda bulunan ailesi tedirgin. Eskiden maddi durumlarının çok iyi olduğunu, ancak daha sonra işlerin kötü gittiğin belirten kızı Fatma Nur Cılgın, “İşleri bozulunca babam iflas etti. İflasın ardından da alacak-verecek nedeniyle sürekli telefonlar gelmeye başladı. Tehdit telefonları alıyordu. Babamın kaçırılmış olmasından şüpheleniyoruz” dedi.

Babasının Saraylar Mahallesi’nde oturduğunu ve şeker hastası olduğunu belirten Fatma Nur Cılgın, “Babamı görenler polise ya da 553 627 41 79 numaralı telefondan bize ulaşsın” diyerek yardım istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı