REKLAMI GEÇ

Kazalar “geliyorum” diyor

Kazalar “geliyorum” diyor

Bugüne kadar çok sayıda kazanın meydana geldiği Toprak Mahsulleri Ofisi’nde yine bir kaza şoku yaşandı. Kavşaktan kontrolsüz çıkan otomobil ile İzmir’den Denizli istikametine gelen otomobil çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2015 Salı, 15:14

Kaza, Denizli-İzmir Yolu, Toprak Mahsulleri Ofisi Kavşağı’nda meydana geldi. İddaya göre, kavşaktan kontrolsüz bir şekilde ana yola çıkan 34 BT 4052 plakalı otomobil ile İzmir’den Denizli istikametine seyreden 07 DEG 18 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle 07 DEG 18 plakalı otomobil orta refüje çıkarak durabildi. Kazanın ardından ilk olarak çevrede bulunanlar yaralıların yardımına koştu. İhbarın ardından olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

SIKIŞTIĞI ARAÇTAN İTFAİYE ÇIKARDI
Yüreklerin ağza geldiği kazada, 07 DEG 18 plakalı otomobilin sürücüsü ile 34 BT 4052 plakalı otomobilde bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılara 112 ekipleri müdahale ederken, 34 BT 4052 plakalı otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşlarının ardından kurtarıldı.

denizli-izmir-yolu-kaza-yine-okavsak-ic

AYNI KAVŞAKTA ÇOK SAYIDA KAZA MEYDANA GELİYOR
Sinyalizasyon sisteminin bulunmadığı, bağlantı yolları nedeniyle sirkülasyonun yoğun olduğu Toprak Mahsulleri Ofisi Kavşağı’nda çok sayıda kazanın meydana gelmesi, çevrede bulunanların tepkisini çekti. Bir çok kez talepte bulunmalarına rağmen kavşağa sinyalizasyon sistemi kurulmamasına tepki gösteren çevre sakinleri, “Daha kaç kişinin ölmesi ve yaralanması gerekiyor” diye sordu.

Yorumlar

KADİR   -  Bağlantı 21 Ekim 2015, 10:08

sınpastan sonrakı 2.ve3. kavsaklara sınyalızasyon gelmelı kamyonlar da bıze bır sey olmaz dusuncesı ıle yola fırlıyorlar zaten tırlar orta kavsakta durdugunda sol serıt kapanıyor resmen olume davet

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı