REKLAMI GEÇ

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı

Kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp yaşlı kadının 250 bin liralık altınını alan 6 kişi, iki ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2020 Pazar, 18:11

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Pamukkale’de 65 yaşındaki kadının kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan kişilerce dolandırıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yaşlı kadını telefonla arayıp, kuyumcu öldürüldüğünü ve cinayet yerinde kimliğinin bulunduğunu söyleyen zanlıların, çalınan altınların incelenmesi için evdeki tüm altınların gelecek kadın savcıya verilmesini söylediklerini öğrenen JASAT, yaşlı kadının 22 Mayıs’ta saat 00.30’da eve gelen ve kendini Cumhuriyet savcısı olarak tanıtan kadına 250 bin liralık altınlarının tamamını vererek dolandırıldığını tespit etti.

JASAT tarafından yapılan çalışmada, olaya ilişkin 2’si Antalya’da, 4’ü Bursa’da 6 kişinin yakalanması için 16 saatlik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Gözaltına alınan Hasan Y. (19), Dilan Ç. (19), Özen E. (30), Selim S. (32), Fikri A. (23) ve Mehmet D’nin (23) Denizli Jandarma Komutanlığındaki işlemleri devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı