REKLAMI GEÇ

Keskin: İhmal dahil her yönüyle soruşturulsun

Keskin: İhmal dahil her yönüyle soruşturulsun

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Bayramyeri’nde 1 kişinin ölümü ve 35 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlama olayının tüm yönleriyle soruşturulması gerektiğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2014 Cuma, 14:48

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Bayramyeri’nde meydana gelen feci patlama ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı.

Keskin, “Ne yazık ki,  iş kazaları ve bu kazalar sonucu ölümler ülkemizde facia boyutuna gelmiş ve birçok vatandaşımız bu olaylarda hayatını kaybetmiş ya da sakat kalmıştır. İş kazalarının oluşmasında üretim teknolojisi, üretim araçları, çevre koşullarının yanında sosyolojik, psikolojik, fizyolojik birçok etken rol oynamaktadır. Ancak en önemli etken, denetim eksikliği ve iş yeri çalışma güvenliğinin sağlanamamasıdır. Bu nedenle, patlama, yangın vb. felaketler için başta belediyelerin önleyici tedbirleri alması kaçınılmazdır” dedi.

Denizli’de yaşanan bu üzücü olayın ihmal boyutu da dahil olmak üzere tüm yönleriyle soruşturulması gerektiğini belirten Keskin, “Denizlililere büyük geçmiş olsun temennilerimi iletirken, patlamada hayatını kaybeden vatandaşımıza Tanrı’dan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyorum” dedi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de, yaşanan patlamanın Denizli’nin başta deprem olmak üzere böyle felaketlere hazırlıksız olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı