REKLAMI GEÇ

Kimlik bildirimine uymayan işyerlerine ceza yağdı

Kimlik bildirimine uymayan işyerlerine ceza yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir hafta içinde denetlenen eğlence yerleri, apartlar ve araç kiralama firmalarına kimlik bildirimine uymadıkları gerekçesiyle toplam 120 bin lira ceza kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2020 Pazartesi, 18:04

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son bir hafta içinde kent genelinde faaliyet yürüten eğlence mekanları, apartlar ve araç kiralama firmalarına yönelik denetimler gerçekleştirdi.

Denetlenen umuma açık eğlence yerlerinden ikisinin ruhsatsız faaliyet yürüttüğü belirlenirken, 3 işyerine kumar oynatmak, 1 işyerine kapalı alanda sigara içilmesine izin vermek ve 1 işyerine de denetimi zorlaştırmaktan toplam 10 bin 944 lira para cezası uygulandı.

Apartlara yönelik kontrollerde ise 32 ayrı adreste bulunan 425 apartta inceleme yapıldı. 7 apart ve 2 öğrenci evi barınma yerine kimlik bildirme kanuna uymadıkları gerekçesiyle 99 bin 135 lira para cezası kesildi.

Polisin araç kiralama firmalarına yönelik yaptığı denetimlerde de 21 firma denetimden geçirildi, 1 firma sahibine kimlik bildirmediği gerekçesiyle 9 bin 514 lira para cezası uygulandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı