REKLAMI GEÇ

Kiracılar ev sahibinin evini soydu

Kiracılar ev sahibinin evini soydu

Çivril’de kiracı olarak girdikleri evde ev sahibinin 100 bin Euro, ruhsatlı tabanca ve altınını çaldıkları ile sürülen karı-koca, bir yıllık takibin ardından polis ekiplerince yakalandı. Şüpheliler ile birlikte yaklaşık 4 milyon lira değerinde çalıntı mal ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2021 Pazartesi, 11:42

Alınan bilgiye göre yurtdışında yaşayan Ü.D, Çivril’deki evini M.Y. ve M.Y. İsimli karı-kocaya kiraya verdi. Gurbetçi ev sahibi Ü.D, ilçeye döndüğünde evindeki 100 bin eurosunun, ruhsatlı tabancasının ve evdeki ziynet eşyalarının olmadığını fark ederek polis merkezine gidip şikiyetçi oldu.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada çalışma yürüten polis ekipleri, evin giriş katında kiracı olarak oturan karı-kocadan şüphelenip takibe aldı.

Yaklaşık bir yıl süren takibin ardından şüphelilerin evine ve iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramada geçen sene ev sahibinin evinden alındığı tespit edilen nakit para, ziynet ve altınlar ile tabanca ele geçirildi. Ele geçirilen çalıntı eşyaların değerinin yaklaşık 4 milyon lira olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan şüphelilerden M.Y. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı, karısı M.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı