REKLAMI GEÇ

Kırmızı kilot giydirip, fotoğraflarını çektiler

Kırmızı kilot giydirip, fotoğraflarını çektiler

Honaz’a bağlı Kaklık Mahallesi’nde jandarma karakoluna başvuran 29 yaşındaki E.D. eski nişanlısının yeni sevgilisi B.H. ve onun üç arkadaşı tarafından ormanlık alana götürüldüğünü, kendisine zorla kırmızı kadın külotu giydirip, fotoğraflarını çektiklerini, kız arkadaşıyla görüşmeyi sürdürmesi halinde bunları internette yayınlayacaklarını söylediklerini belirterek şikayetçi oldu. Jandarma tarafından yakaladığı 4 zanlı, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2015 Çarşamba, 11:26

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
4 Ekim’de Kaklık Jandarma Karakol Komutanlığı’na giden mobilya ustası E.D., ayrıldığı nişanlısının erkek arkadaşı olan B.H. (24) ile bu kişinin arkadaşları Hasan D. (19), İ.G. (22) ve Hakan D. (21) tarafından kaçırıldığını, kendisine kırmızı kadın iç çamaşırı giydirip, bu halde fotoğrafını çektiklerini söyleyerek şikayetçi oldu.

E.D. jandarmadaki ifadesinde, “B.H. beni bir akrabasının mobilya işi var diyerek kandırıp, otomobille aldı. Yanında arkadaşı İ.G. de vardı. Yukarıdağdere Mahallesi’ne giderken, bir ormanlık yola saptık. Otomobili park edip, bira içmeye başladılar. Bu sırada yanımıza B.H.’nin iki arkadaşı Hasan D. ile Hakan D. de geldi. Dört kişi oldular. Ben ‘vaktim yok gidelim’ dediğim sırada dördü üzerime saldırdı. B.H., kemeriyle ağzımı kapattı. Diğer üç kişi de ellerimi ve bacaklarımı tutup, plastik kelepçeyle bağladı. Beni aynı otomobile bindirdiler, ormanın içine doğru biraz daha gittik. Burada beni otomobilden indirip, yere yatırdılar. Üzerimdeki kıyafetleri çıkardılar. B.H. kırmızı külot ve sütyen getirdi. Giymezsem öldüreceklerini söyleyip, zorla giydirdiler. B.H. elindeki telefonla benim fotoğraflarımı çekip, eski nişanlım olan N.A.’dan uzak durmamı, arayıp sormamamı söyledi. Aksi takdirde iç çamaşırlı fotoğrafları Facebook’ta yayınlayacağını söyleyerek tehdit etti. B.H., bana bunları yapmasını eski nişanlım N.A.’nın istediğini de söyledi. Benden Facebook hesabımın şifresini istediler. Ben de bana bir şey yapmalarından korkup, verdim. İ.G. bana kızdan uzak durmamı, görüşmem halinde tecavüz edeceklerini ve üzerime bal döküp çam ağacına bağlayacaklarını söyledi. Daha sonra üzerimdeki sütyeni çıkarıp, beni giydirdiler. Kırmızı külotu unuttular sanırım, çıkarmadılar. Bütün bunların ardından ellerimdeki plastik kelepçeyi çıkardıktan sonra beni mahallede bıraktılar. Şikayetçi olmamam için de tehdit ettiler” dedi.

FOTOĞRAFLAR CEP TELEFONUNDAN ÇIKTI
Şikayet üzerine harekete geçen jandarma, zanlılar B.H. ile birlikte Hasan D., İ.G. ve Hakan D.’yi gözaltına aldı. Zanlılar suçlamaları kabul etmedi. B.H.’nin cep telefonu incelenince, E.D.’nin ormanda çekilen iç çamaşırlı fotoğrafları bulundu. B.H.’nin ifadesinde E.D. ile arasında kız meselesinin olduğunu, şikayetçi gencin kendi isteğiyle iç çamaşırı giyip, fotoğrafları çekmesini istediğini ileri sürdüğü öğrenildi.

HEPSİ TUTUKLANDI
E.D.’nin serbest kalır kalmaz şikayete gittiğinde, hala üzerinde olan kırmızı külot delil olarak alındı. Ayrıca ormanlık alanda yapılan incelemede; E.D.’nin zanlılar tarafından atılan cep telefonu da bulundu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından ‘gasp’, ‘adam kaçırma’, ‘hürriyeti tahdit’, ‘yağma’, ‘mala zarar verme’, ‘vücut bütünlüğünü ihlal’,’ yaralama’, ‘hakaret’ ve ‘tehdit’ suçlamalarıyla adliyeye sevk edilen dört zanlı tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı